2012. január 30., hétfő

Asimov - Az Alapítvány pereme 1. 1Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft !


Isaas Asimov - Az Alapítvány pereme 1. rész
A könyv az Alapítvány-trilógia után következő kötet. 498 év telt el az Első Alapítvány megalapítása óta. Az Öszvér fenyegetése elmúlt: a Trantor bolygója békés, virágzó korszakát éli. A pszichohistorikus Hari Seldon váratlan megjelenése azonban olyan érdekes kérdéseket vet fel, melynek nyomán egy fiatal tanácsost az űrben száműznek, hogy megkeresse a választ: létezik-e még a Második Alapítvány. A tét: az emberiség sorsa. Az Alapítvány pereme című Asimov-regény ennek a nagy tétnek a kérdésével foglalkozik.
A belső oldalon a könyv korábbi tulajdonosának aláírása szerepel, kérem ennek tudatában licitáljon.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lomtalanítás miatt több, feleslegessé vált, illetve sosem használt apróságtól, kütyütől, cucctól stb... valamint könyvtől megválnánk. Ezek kikiáltási ára - kevés kivételtől eltekintve - EGY forint.
Személyes átvételre elsősorban a XVIII. kerületben van mód, de esetenként az V. a VI. a VIII. és a XIX. kerület egy-egy adott pontján, adott időpontban is lehetőséget tudok biztosítani.
Szükség esetén a vásárolt termék postázása (ajánlott levélként, előre utalást követően) is lehetséges, postára azonban havonta egy, esetleg két alkalommal jutok el, így a kellemetlenségeket megelőzendő mindenképpen a személyes átvételt javasolnám.
Tekintse meg további aukciómat, hátha talál még a termékek között kedvére valót!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 14:48
. Asimov - Az Alapítvány pereme 1. 1Ft NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos